#loppistajm

Vill du sälja? Vill du sälja? Boka plats!

 

Att sälja på loppis är busenkelt, roligt och bra för både miljö och plåbok! En vanlig säljplats för vanlig personbil kostar 290 kr. Om du har en skåpbil, minibuss, bil + släp etc köper du en lite större plats för 360 kr (tänk på takhöjden!). Du som kommer utan bil kan köpa en plats för 210 kr. All praktisk information och bokningsvillkor hittar du längre ner på sidan.

Bra att tänka på!

* Loppisplatser är inte av- eller ombokningsbara.

* På denna loppis får du BARA sälja begagnade prylar.

Öppettider

 

Loppisfesten pågår 7 och 8 oktober kl. 11-15. Då fylls Runda p-huset vid Marcusplatsen med musik, massor av människor och fullsmockat med finfina fynd!

         
 

 

Var är loppisen?

Var är loppisen?

 

Loppisen går av stapeln i Runda p-huset vid Marcusplatsen mitt i Sickla köpkvarter. P-huset har öppna väggar, så fullt med frisk luft, samtidigt som loppisen har tak och därmed är regnskyddad. Hur lyxigt är inte det?
Adress: Runda P-huset, Marcusplatsen 3, 131 54 Nacka.
OBS! Besökare parkerar på Sicklas övriga parkeringsplatser, d v s INTE i runda p-huset. Klicka HÄR för karta och vägbeskrivning.

Arrangör och kontakt

Arrangör & kontakt

 

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB, i gott samarbete med Sickla. Stockholmsmarknader driver även Loppistajm och är Sveriges största loppisarrangör med över 17 år i branschen.

Har du frågor om bokning av loppisplats, tappat bort din biljett etc, kontakta vår bokningstjänst Tickster på tel: 0771-477070.

Har du generella frågor om loppisen, mycket välkommen att kontakta oss på Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370.

Diggar du loppis?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

 

Praktisk information

Tider

Vad får man sälja?

Incheckning & platstilldelning

Ta med eget bord / klädställning

Platskategorier

Urlastning till plats utan bil

Tidiga fyndare

Bra att tänka på

Toalett

Städning & osålda prylar

Köp av platsbiljett

Borttappad biljett

Fått förhinder?

Bokningsvillkor

Nybörjartips

Är du nybörjare på loppis? Smarta tips för loppissäljare hittar du HÄR >